Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012

Oι Anonymous "χτύπησαν" και την CIA!

Βλάβη είχε υποστεί χθες ο ιστότοπος της αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών CIA, την ώρα που η ομάδα των κυβερνοπειρατών Anonymous δήλωναν ότι του έχουν επιτεθεί.

«CIA Tango Down», έγραψε ένα μέλος των Anonymous στο λογαριασμό στο twitter που χρησιμοποιεί συχνά η ομάδα. Η έκφραση «Tango Down» στην αργκό των ειδικών δυνάμεων του αμερικανικού στρατού σημαίνει ότι εξολοθρεύτηκε ο εχθρός. Οι Anonymous δεν έδωσαν καμία περαιτέρω πληροφορία.

Πάντως χθες το απόγευμα η πρόσβαση στον ιστότοπο της CIA δεν ήταν δυνατή. Ερωτηθείς για το θέμα μία εκπρόσωπος της CIA απάντησε: «Eρευνούμε τις πληροφορίες».

Τα μέλη των κυβερνοπειρατών Anonymous ανακοίνωσαν χθες ότι επιτέθηκαν και στον ιστότοπο του Επιμελητηρίου των Ορυχείων του Μεξικού.

Τον προηγούμενο μήνα οι Anonymous είχαν επιτεθεί στους ιστότοπους του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης και της ομοσπονδιακής αστυνομίας (FBI) ως αντίποινα για το κλείσιμο από τις αρχές του ιστότοπου Megaupload, ο οποίος κατηγορείται για παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes