Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Τα πιο γελoiα πράγματα


Πνίγηκαν 6 άτομα για να σώσουν ένα... κοτόπουλο
, το οποίο βγήκε μόνο του Έξι άτομα, τέσσερα από τα οποία ήταν μέλη της ίδιας οικογένειας, πνίγηκαν στην προσπάθειά τους να σώσουν ένα κοτόπουλο που έπεσε στο πηγάδι στο χωριό Ναζλέτ Εμαρά της νότιας Αιγύπτου. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Αλ Αχράμ" η τραγωδία ξεκίνησε όταν το 18χρονο μέλος της αγροτικής οικογένειας έπεσε στο πηγάδι για να σώσει το κοτόπουλο. Βλέποντάς τον να πνίγεται έσπευσαν σε βοήθεια τα τρία του αδέλφια, ηλικίας 20, 16 και 14 ετών, τα οποία πνίγηκαν επίσης, το ένα μετά το άλλο. Δύο γείτονες που έτρεξαν να τους βοηθήσουν είχαν την ίδια τύχη. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στην συνέχεια, αφού ανέσυραν τα πτώματα από το πηγάδι, ανακάλυψαν το κοτόπουλο σώο και αβλαβές να επιπλέει, ανυποψίαστο για την πρωτοφανή τραγωδία που προκάλεσε.



Πήρε δίπλωμα με ... 632 μαθήματα. Δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε ένας Βρετανός κάνοντας 632 μαθήματα για να πάρει δίπλωμα οδήγησης. Στο ... ενεργητικό της μαθητείας του στο τιμόνι συγκαταλέγονται 5 αυτοκίνητα που κατέστρεψε γιατί παρ' όλα τα μαθήματα εξακολουθούσε να μπερδεύει το γκάζι με το φρένο.



Μίνι ζωολογικός κήπος σε βαλίτσες!! Οι άνδρες της ασφάλειας του αεροδρομίου του Καΐρου έμειναν έκπληκτοι όταν άνοιξαν για έλεγχο τις αποσκευές ενός Ρώσου που είχε ως προορισμό το Βελιγράδι και βρέθηκαν ενώπιον ενός... μίνι ζωολογικού κήπου. Ο άνδρας αυτός είχε βάλει μέσα στις βαλίτσες του 66 ζώα, μεταξύ των οποίων 2 κροκόδειλους και 17 χαμαιλέοντες, 12 φίδια, 28 σαύρες, 2 αλεπούδες και 5 τρωκτικά, και προσπαθούσε να τα περάσει λαθραία, ανακοίνωσαν οι αξιωματούχοι του αεροδρομίου.



Ερωτευμένος σφηνώθηκε σε καμινάδα Στη Ρώμη, ένας νεαρός Ιταλός που προσπαθούσε να γοητεύσει την φιλενάδα του σαν Άι Βασίλης, ενώ απουσίαζαν οι γονείς της, απέτυχε όταν σφηνώθηκε στο στενό καπναγωγό και φώναξε "βοήθεια". Oi πυροσβέστες που ειδοποιήθηκαν από την κοπέλα δήλωσαν ότι υποχρεώθηκαν να καταστρέψουν πλήρως την καμινάδα για να απελευθερώσουν τον νεαρό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes