Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Οδηγός για άνδρες: ένα σχέδιο για να την κατακτήσεις

1. Βρες γρήγορη σύνδεση
Κάνε: Καλή ή κακή, η πρώτη εντύπωση μετράει πολύ. Πρέπει να αποδείξεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ότι έχετε πολλά κοινά. Διαφορετικά θα τη δεις να αλλάζει πορεία.
Απέφυγε: Να μιλάς ακατάπαυστα. Ολες οι γυναίκες τσεκάρουν τρία πράγματα στην αρχή: 1. Αν έχεις αυτοπεποίθηση. 2. Αν έχετε κάτι να πείτε. 3. Αν υπάρχει χημεία.


2.Κάνε τους φίλους σου δικούς της
Κάνε:
Απόδειξε ότι δεν είσαι της σχολής «ό,τι κινείται εκτελείται» κάνοντας το πιο απλό: σύστησέ τη στην παρέα σου. Τον τρόπο μπορείς να τον εμπνευστείς από την αρχή της γνωριμίας σας ή να αυτοσαρκαστείς ή να της κάνεις ένα κομπλιμέντο - ή, ακόμα καλύτερα, και τα τρία μαζί. Πες κάτι, του τύπου «από εδώ η Μαρία, μία ξεχωριστή κοπέλα και πραγματική ηρωίδα... δεν τρόμαξε ακούγοντας νωρίτερα τις αγριοφωνάρες μου στο καραόκε!».
Απέφυγε: Να τη στριμώξεις στη γωνία. Ακόμα κι αν το θέλει, είναι από τις λίγες φορές που θα προτιμούσε να μείνεις μόνο στα λόγια. Οπότε προσπάθησε κι εσύ να τη γοητεύσεις με τη συζήτηση επιστρατεύοντας όλη την αυτοπεποίθησή σου. Μην απελπιστείς όταν δεις το φρούριο πολύ μακριά και συνειδητοποιήσεις ότι πηγαίνεις από τον παλιό μακρύ δρόμο. Σκέψου ότι είναι ο πιο σίγουρος, δοκιμασμένος και ασφαλής. Θα φέρει αποτέλεσμα.


3. Ψάξε για κρυφά χαρίσματα
Κάνε:Τόνωσε την αυτοπεποίθησή της με ένα κομπλιμέντο που θα σκεφτείς βάσει των δεδομένων της συζήτησης. Για παράδειγμα, αν έχεις διαπιστώσει ότι είναι επικοινωνιακή, πες της ένα απλό «θα μπορούσα να κάτσω με τις ώρες να σε ακούω». Οι γυναίκες είναι πιο δεκτικές σε κολακευτικά σχόλια για τις ιδιαιτερότητες του χαρακτήρα τους.
Απέφυγε: Οποιοδήποτε σχόλιο, κομπλιμέντο ή χιούμορ για την εμφάνισή της μπορεί να έχει καταστροφικά αποτελέσματα. Αν νιώθεις ότι πρέπει να πεις κάτι, φρόντισε η πρόταση να περιέχει υπερθετικό βαθμό, του τύπου «έχεις το πιο ωραίο χαμόγελο που έχω δει».


4. Βγάλε τα συναισθήματά σου
Κάνε: Για να σου παραδοθεί άνευ όρων, πρέπει να θέσεις εκτός λειτουργίας το συναγερμό της. Οι κοινωνικοί παράγοντες ελέγχουν τους γυναικείους ενδοιασμούς πολύ περισσότερο από τους αντρικούς και πάντα στην αρχή εκείνη είναι πιο εξοικειωμένη με σημάδια οικειότητας, εμπιστοσύνης και ασφάλειας. Για να εξοικειωθείς κι εσύ, ανάλαβε το ρόλο του προστάτη και συνόδευσέ την περνώντας τρυφερά το χέρι σου από τη μέση της ή μπες μπροστά της και παραμέρισε τον κόσμο στο μπαρ για να την οδηγήσεις στην έξοδο. Εκείνη θα πάρει εξαρχής το μήνυμα ότι δεν τη θες μόνο για “επαφή” κι εσύ θα πάρεις πολύ γρήγορα αυτό ακριβώς που θες: “ΕΠΑΦΗ”.
Απέφυγε: Την επεκτατική πολιτική. Χουφτώματα, γλειψίματα και βρωμόλογα δεν είναι της στιγμής. Αν νιώσει ότι μπαίνεις στα εδάφη της χωρίς να σου έχει ανοίξει εκείνη την πόρτα, στην καλύτερη περίπτωση θα χτίσει μπροστά της απροσπέλαστο τοίχο. Στη χειρότερη, θα πάρει την κατάσταση στα χέρια της κι εσύ θα εύχεσαι να είχες το φίλτρο που σε κάνει αόρατο.


5. Ψήσε τη σε σιγανή φωτιά
Κάνε: Σε ανύποπτο χρόνο, άγγιξε ή φίλα το λαιμό της. Οι στενές επαφές την ερεθίζουν, όπως άλλωστε και κάθε γυναίκα. Δεν πρέπει όμως να ξεπερνούν τις αποστάσεις ασφαλείας, γιατί αλλιώς θα αποτύχεις. Ο ευκολότερος τρόπος να την ξενερώσεις αμέσως είναι να της δείξεις ότι τη θεωρείς εύκολο στόχο.
Απέφυγε: Τις υπερβολές και τα απροειδοποίητα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Το πέσιμο στο ασανσέρ ή το στρίμωγμα στις τουαλέτες λειτουργεί αφροδισιακά στην πορεία μιας σχέσης. Στο ξεκίνημά της όμως μοιάζει με επίθεση αυτοκτονίας.


6. Ασε τη με την εικόνα
Κάνε:
Δείξ' της πλάνα από την πολιορκία. Σύμφωνα με έρευνα, ο ερεθισμός γυναικών που παρακολούθησαν διάφορες ερωτικές σκηνές, αφού πρώτα πέρασαν χρόνο κοιτάζοντας το σώμα τους σε καθρέφτη, ήταν μεγαλύτερος. Η οπτικοποίηση λειτουργεί σαν προθέρμανση, εκμεταλλεύσου το λοιπόν και αποπλάνησέ τη με θέα το είδωλό της στον καθρέφτη. Απόφυγε τις επικίνδυνες αποστολές και πολιόρκησε περιμετρικούς στόχους, όπως τους ώμους, τα χέρια, την πλάτη και τη μέση της. Πρόσθεσε στα πλάνα σπικάζ επισημαίνοντας τι είναι αυτό που σε κάνει να θες να τους κατακτήσεις.
Απέφυγε: Να χτυπήσεις ευαίσθητα σημεία. Αν βάλεις με τη μία στόχο τους δίδυμους πύργους της ή παραβιάσεις το κουμπάκι της εισόδου της, θα νιώσει ότι την υποτιμάς. Αν όμως το καθυστερήσεις λίγο, θα τη δεις σύντομα να παραδίνεται άνευ όρων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes