Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2012

Οδηγός για άνδρες: ρίξτε την νοκ άουτ σε 4 γύρους

1. Πρώτο ραντεβού: Της ζητάς να βγείτε για πρώτη φορά.

Μην πεις: «Θες να βγούμε για φαγητό την Παρασκευή το βράδυ;»
Πες: «Θες να πάμε για κινέζικο την Παρασκευή το βράδυ;»

Αιτιολογία: «Την προσκαλείς σε μία εμπειρία που μπορεί να απεικονίσει νοερά» επισημαίνει η Eve Marx, συγγραφέας του Flirtspeake, κι εξηγεί: «Αντί να κάνεις μία αόριστη πρόταση, τη δεσμεύεις και τη βάζεις σε διαδικασία να σκεφτεί τη συγκεκριμένη στιγμή: σας φαντάζεται να τρώτε κινέζικο».
Αστάθμητος παράγοντας: Να έχει πάθει, στο παρελθόν, δηλητηρίαση από κινέζικο. Ψάρεψε, πριν της το προτείνεις, ή αυτή ή τις φίλες της, για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα κάνεις γκάφα.


2. Δοκιμαστικός γύρος: Εχουν έρθει τα κυρίως πιάτα και θέλεις να της δώσεις να δοκιμάσει λίγο από το δικό σου.

Μην πεις: «Θες να δοκιμάσεις κάτι;»
Πες: «Θες να γευτείς λίγο σούσι;»

Αιτιολογία: «Οι γεύσεις είναι σέξι» σου λέει η Marx κι εξηγεί: «Την προκαλείς να σκεφτεί τον τρόπο, με τον οποίο θα γευθείτε αργότερα ο ένας τον άλλο. Αλλες σέξι λέξεις είναι "δαγκώνω", "χυμώδης" και "τρυφερός"».
Αστάθμητος παράγοντας: Να σου αρέσει τόσο πολύ αυτό που τρως, που να μη θες να στερηθείς ούτε μπουκιά. Φρόντισε εξαρχής να παραγγείλεις 2-3 ορεκτικά. Ετσι θα υπάρχει πάντα κάτι άλλο να την ταΐσεις και να παίξεις με τις λέξεις.


3. Το μεγάλο άλμα: Θες να περάσετε από τον καναπέ στο κρεβάτι και δεν ξέρεις πώς να το πεις.

Μην πεις: «Θέλω πολύ να κάνουμε σεξ».
Πες: «Φαντάζεσαι πόσο όμορφο θα ήταν να κάναμε σεξ;»

Αιτιολογία: «Παρουσιάζοντας την επιθυμία σου ως ερώτηση, την αναγκάζεις να σκεφτεί το σεξ μαζί σου» λέει ο Kevin Hogan, συγγραφέας του The Science of Influence.
Αστάθμητος παράγοντας: Να έχει το λόγο της και να μην είναι έτοιμη. Θα πρέπει να κόψεις αντιδράσεις. Αν τη δεις να χαμογελάει πονηρά, προφανώς θέλει. Αν τη δεις διστακτική, συμπλήρωσε τη φράση σου με ένα «...όταν φυσικά νιώθεις έτοιμη».


4. Πείραμα σε εξέλιξη: Θέλεις να κάνεις την “επαφή” λίγο πιο kinky.

Μην πεις: «Σου πήρα αυτές τις γούνινες χειροπέδες, γιατί ήλπιζα... αν φυσικά θέλεις κι εσύ... ότι ίσως τις χρησιμοποιήσουμε στο κρεβάτι».
Πες: «Ας δοκιμάσουμε αυτές τις χειροπέδες».

Αιτιολογία: Λέξεις όπως "ήλπιζα", "ίσως" και "αν" αποδυναμώνουν αμέσως την πρότασή σου, σύμφωνα με τους ειδικούς στην ερμηνεία της γλώσσας του σώματος. Σβήσ' τις από το λεξιλόγιό σου.
Αστάθμητος παράγοντας: Να είναι εκείνη πιο kinky και να βρεθείς από λεπτό σε λεπτό με τα χέρια δεμένα. Φρόντισε λοιπόν να την αφοπλίσεις, προτού την αιφνιδιάσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes