Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Σημερα παρουσιαζεται το ipad 3 !




Με το σταγονόμετρο διαρρέουν οι πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του




Σήμερα στις 20.00 ώρα Ελλάδας θα γίνει τελικά η παρουσίαση του iPad 3 στο Yerba Buena Center for the Arts στο San Francisco.

To νέο iPad, θα διαθέτει 4πύρηνο επεξεργαστή, το A6, θα υποστηρίζει συνδεσιμότητα σε LTE δίκτυα και η ανάλυσή του θα είναι στα 2,048×1536 pixels. Αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε για τον οποίο η συσκευή ενδέχεται να ονομαστεί iPad HD αντί για iPad 3.

Όπως είναι φυσικό οι πληροφορίες που μαθαίνουμε είναι με το σταγονόμετρο καθώς η εταιρεία αρνείται να αποκαλύψει το παραμικρό.

Παρόλα αυτά όλα δείχνουν ότι η τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας θα είναι αντίστοιχη με αυτή του iPad 2. Το iPad 3, δηλαδή, θα έχει τις ίδιες χωρητικότητες με εκείνες του iPad 2 και αντίστοιχες τιμές.

Εξαίρεση θα αποτελέσει iPad 2 στα 8GB το οποίο θα έχει αρκετά χαμηλότερο κόστος προκειμένου να προσεγγίσει περισσότερο κόσμο.

Επίσης είναι σχεδόν βέβαιο ότι το λειτουργικό της θα είναι το iOS 6.0 καθώς ήδη το δοκιμάζουν κάποιοι υπάλληλοι της αμερικανικής εταιρείας στο Cupertino.

Αν μάλιστα επαληθευθούν κάποιες εσωτερικές πληροφορίες, τότε δεν αποκλείεται να δούμε και τη νέα έκδοση του ιδιαίτερα δημοφιλούς set-top box της Apple TV.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes