Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Πραγματικά sexy ξενοδοχεία

Οι ειδικοί επί των boutique ξενοδοχείων του er-pe-to, διαλέγουν τα ξενοδοχεία που είναι πολύ πιθανόν να κάνουν την καρδιά του έτερον ήμισυ να φτερουγίσει.

The Bale, Μπαλί, Ινδονησία
Περπατήστε μέσα στο μπάνιο και θα δείτε πως μπορείτε να «χαθείτε» στην προσωπική σας, αχανή πισίνα. Στο The Bale, ένα hip και μινιμαλιστικό ξενοδοχείο που βρίσκεται σ' έναν λόφο στη νότια ακτή του Μπαλί, κάθε σπιτάκι έχει το δικό του υπέρδιπλο «day bed». Τα μπάνια είναι πραγματικά προκλητικά εδώ... είναι επιπλωμένα με πολυτελή καλούδια όπως είναι αιθέρια έλαια ylang-ylang, μέλι και φυσικό κερί μέλισσας. Το αποκορύφωμα είναι πως κατεβαίνεις κατευθείαν στην πισίνα από το μπάνιο σου.
Οι τιμές ξεκινούν από 384 ευρώ την βραδιά, και περιλαμβάνουν πρωινό, μεταφορά στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή, μίνιμπαρ και μετακινήσεις στην πόλη κάθε ημέρα.


Riad AnaYela, Μαρακές, Μαρόκο
Αυτό το στυλάτο «riad» βρίσκεται στην καρδιά της Μεντίνα στο Μαρακές, στο πιο παλιό και λιγότερο τουριστικό σημείο. Η αυθεντικότητα είναι το κλειδί: πάνω από 100 ντόπιοι τεχνίτες βοήθησαν να αναστηλώσουν αυτό το 300 χρόνων παλάτι, που πλέον είναι ένα καταφύγιο με φυσικά χρώματα σε Berber στυλ. Τεράστια σκαλισμένα ασημένια φανάρια κρέμονται σε κάθε γωνιά, λευκά κεντημένα στο χέρι πουφ σχηματίζουν σειρές στους διαδρόμους. Πραγματικά μοιάζει με ένα σπίτι γεμάτο αγάπη. Οι σουίτες έχουν τζάκια, χρήσιμα τους κρύους Μαροκινούς χειμερινούς μήνες και τεράστια πέτρινα μπάνια που είναι αρκετά μεγάλα για δύο άτομα. Μπορείτε να οργανώσετε ένα AnaYela Love Special, ένα ρομαντικό μπάνιο για δύο με ροδοπέταλα, λιβάνια, έλαια, σαμπάνια και κέικ. Οι τιμές γίνονται γνωστές κατόπιν αιτήσεως.


The Grace, Σαντορίνη, Ελλάδα
Κοιτάζοντας από ψηλά τα τιρκουάζ νερά του Αιγαίου, αυτό το μέρος έχει τον ρομαντισμό γραμμένο επάνω του, διαθέτοντας εκθαμβωτική θέα, πριβέ πισίνες και απίστευτα ηλιοβασιλέματα. Τα υπνοδωμάτια είναι στιλάτα και sexy, απέραντο λευκό παντού, υπέρδιπλα κρεβάτια, μαλακές ρόμπες και είδη καλλωπισμού του Κορρέ. Τα περισσότερα έχουν ιδιωτική βεράντα και μία πισίνα για δύο. Tα πρωινά με σαμπάνια και τα φεγγαρόλουστα δείπνα με γευστικότατα. Τα δίκλινα ξεκινούν από 345 ευρώ την βραδιά και περιλαμβάνουν πρωινό με σαμπάνια


Areias do Seixo, Costa de Prata, Πορτογαλία
Μόλις 35 λεπτά με το αυτοκίνητο από την Λισαβόνα, αυτό το σικ καταφύγιο, παίρνει χρώματα και σχέδια από την Ινδία και το Μαρόκο και τα αναμειγνύει με μοντέρνο μινιμαλισμό. Για παράδειγμα, το δωμάτιο Nha Cretcheu έχει ένα τρελά όμορφο μπάνιο με γυάλινες λάμπες που αιωρούνται σαν δάκρυα και ένα κρεβάτι με σκελετό από «driftwood», λαμπερά ασημένια αμπαζούρ και έναν αέρα εκλεπτυσμένης πολυτέλειας. Όσο για δραστηριότητες, λατρεύουμε εμπειρίες όπως 'τα χέρια σας στην θάλασσα', δηλαδή μία πρωινή συγκομιδή ψαριάς, όπου μετά φυσικά μπορείτε να ψαρέψετε το δικό σας γεύμα. Τα δίκλινα ξεκινούν από 261 ευρώ την βραδιά και περιλαμβάνουν και πρωινό.


Ponta dos Ganchos, Florianópolis, Βραζιλία
Το ξενοδοχείο είναι τοποθετημένο σε μία κορυφογραμμή του τροπικού δάσους του Ατλαντικού που φτάνει μέχρι τη θάλασσα, όπου τρία μικροσκοπικά νησιά αγκαλιάζουν έναν αμμώδη κόλπο. Στην κυριολεξία πλατσουρίζετε σ' ένα από τα νησιά για να φτάσετε στο μπαρ που φωτίζεται τη νύχτα από δαυλούς. Ορισμένες από τις 25 όμορφες καμπάνες έχουν ιδιωτικές πισίνες, σάουνες και τζακούζι. Καθώς ανεβαίνετε κατηγορία στα δωμάτια, απολαμβάνετε περισσότερο χώρο και extras όπως είναι μικρές, ιδιωτικές πισίνες με θαλασσινό νερό, κήπους και μέχρι το δικό σας κελάρι κρασιών. Το ντεκόρ είναι απλό και τακτοποιημένο: μεγάλα κρεβάτια, εξαιρετικά Αιγυπτιακά βαμβακερά υφάσματα, ουδέτερα χρώματα, άνετοι καναπέδες και πολύ φως. Οι τιμές της κάθε καμπάνας ξεκινούν από 562 ευρώ την βραδιά, «all inclusive».


La Suite, Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία
Αυτός ο εντυπωσιακός ξενώνας στην κορυφή του λόφου έχει πανοραμική θέα της φανταστικής ακτής του Ρίο και απέχει μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από την Ipanema στην ευκατάστατη ακτή Joatinga. O ξενώνας βρίσκεται ψηλά πάνω από αυτό το μυστικό καταφύγιο για surf, όπου μπορείς να έχεις μία 180 μοιρών άποψη της ακτής του Ρίο από το ανοιχτό καθιστικό. Τα επτά υπνοδωμάτια χρησιμοποιούν έντονα χρώματα με εντυπωσιακό αποτέλεσμα: κάθε ένα διαθέτει αντίγραφα του Γουόρχολ και ταιριαστά μαρμάρινα μπάνια. Υπάρχουν πριβέ ξαπλώστρες για μασάζ, μία αχανής πισίνα με συγκλονιστική θέα και εξαιρετικό φαγητό αφού το διευθετήσετε. Τα δίκλινα ξεκινούν από 352 ευρώ την βραδιά και περιλαμβάνουν και πρωινό.


Hotelito Lupaia, Τοσκάνη, Ιταλία
Τοποθετημένο ψηλά στους λόφους της Τοσκάνης, σε μία πράσινη πεδιάδα που είναι περιτρυγιρισμένη από τακτοποιημένους αμπελώνες και τα συνήθη αγροτόσπιτα, το ξενοδοχείο ήταν κάποτε ένας μεσαιωνικός πύργος, και οι παλιές πέτρες, τα καδρόνια, οι δοκοί, και οι πλάκες του, έχουν ανακαινιστεί με επιδέξια φροντίδα, για να ντυθούν μετά με μεταξένιους καναπέδες, λουσάτες γιρλάντες, ζωγραφισμένους στο χέρι τοίχους και ρουστίκ τζάκια. Τα πολυτελή υφάσματα και οι χωριάτικες πινελιές δένουν πολύ καλά μεταξύ τους. Σκεφτείτε πέτρινες λεκάνες, καθρέφτες αντίκες και κρεβάτια με ουρανό. Τα δίκλινα ξεκινούν από 266 ευρώ την βραδιά και περιλαμβάνουν και πρωινό.


Deseo, Playa del Carmen, Μεξικό
Το Deseo είναι τέλειο για κοινωνικούς ρομαντικούς, ένα sexy μινιμαλιστικό ξενοδοχείο με μία βεράντα που κλέβει την παράσταση στην καρδιά της Playa del Carmen. Αυτό το μέρος είναι ένα κοκτέιλ από sexy συστατικά: νεανικό και κοινωνικό προσωπικό, όμορφοι καλεσμένοι, φωτεινά και αεράτα υπνοδωμάτια. Την ημέρα, τεμπελιάστε σε μία ξαπλώστρα και ακούστε ambient μουσική ή τραβήξτε για την αμμουδερή παραλία που βρίσκεται δύο τετράγωνα πιο μακριά. Απλώς να είστε σίγουροι πως έχετε αρκετή ενέργεια για αργότερα όταν η βεράντα γίνεται το κέντρο του πάρτι. Κατά τις 9 το βράδυ, το μέρος είναι γεμάτο από νεαρούς, στιλάτους τουρίστες και cool ντόπιους, με όλους να απολαμβάνουν τα δυνατά κοκτέιλ, τις ικανότητες των ντόπιων DJs και ρετρό ταινίες που προβάλλονται στους τοίχους. Τα δίκλινα ξεκινούν από 104 ευρώ, που περιλαμβάνουν και πρωινό.


Relais Blu Belvedere, Massa Lubrense, Ιταλία
«Κουρνιαγμένο» στην άκρη της ακτής Αμάλφι, λίγο έξω από το Σορέντο, αυτό το cool λευκό ξενοδοχείο συνδυάζει τον κυβικό μοντερνισμό με πινελιές από τα χρώματα της Μεσογείου και τη πανοραμική θέα της θάλασσας. Κάθε ένα από τα 11 μπλε-άσπρα δωμάτια «βγαίνει» σε ιδιωτικές βεράντες, όπου μπορείς να απολαύσεις τη θέα από τον λευκό, κυβιστικό καναπέ, που τον σκιάζει μία ομπρέλα θαλάσσης. Τα από τοίχο σε τοίχο παράθυρα εκμεταλλεύονται στο έπακρον την εκπληκτική θέα που κάνει το σαγόνι σου να πέσει στο πάτωμα και κάθε δωμάτιο έχει μία μπανιέρα με υδρομασάζ και ντουζιέρα. Εάν στους δυο σας αρέσει να ανακαλύψετε το δικό σας προσωπικό κολπίσκο, μπορείτε να δανειστείτε την βάρκα του ιδιοκτήτη. Τα δίκλινα ξεκινούν από 197 ευρώ, που περιλαμβάνουν και πρωινό.


Six Senses Ninh Van Bay, Βιετνάμ
Όπως στην Εδέμ, έτσι και σ' αυτή την απομακρυσμένη Βιετναμέζικη χερσόνησο, υπάρχει κάθε ευχαρίστηση που μπορείτε να διανοηθείτε. Οι βίλες είναι εκπληκτικές και βρίσκονται κάτω από φοίνικες, πολλές στην κορυφή του λόφου με θέα μέσα από τις κορυφές των δέντρων, άλλες χτισμένες μέσα στους βράχους με σκαλοπάτια μέχρι κάτω στην θάλασσα. Τα μεγάλα μπάνια έχουν ντουζιέρες στον κήπο, τα καθιστικά έχουν τεράστια «daybeds», ενώ τα υπνοδωμάτια έχουν εξαιρετική θέα. Οι τιμές για τις «spa suite» βίλες ξεκινούν από 480 ευρώ την βραδιά, «accommodation only».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes