Η κουζίνα του Ντούγκι Λουβ είναι διάσημη στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για τα «εδέσματά της», αλλά ο ιδιοκτήτης του DougieDog Hot Dogs απέδειξε ότι στην πραγματικότητα ήταν φτιαγμένος για υψηλότερα επίπεδα γαστριμαργικής τέχνης.
Ετσι, στο τελευταίο του δημιούργημα ενσωμάτωσε υλικά μοναδικής ποιότητας και -κυρίως- κορυφαίας αξίας, προκειμένου να προσφέρει στο κοινό ένα πιάτο που δεν θα ντραπεί να ζητήσει και ο πλέον πλούσιος πελάτης.
Ο λόγος για το Dragon Dog που σερβίρει στο Βανκούβερ έναντι 100 δολαρίων. Το τεράστιο λουκάνικο αυτού του χοτ ντογκ έχει μαριναριστεί σε κονιάκ, και όχι κάποιο τυχαίο, αλλά ένα Louis XIII ηλικίας εκατό ετών, που κοστίζει 2.000 δολάρια η φιάλη.
Περιέχει επίσης μοσχαρίσιο κρέας, αλλά φυσικά όχι κάποιο τυχαίο. Κρέας Κόμπε, από ζώα που εκτράφηκαν με μουσική, μασάζ και μπύρα, είναι η προφανής επιλογή.
Για να... «γλυστράει», όπως λέει και η διάσημη πλέον ελληνική διαφήμιση, δεν επελέχθη μία κάποια σος, αλλά παρθένο ελαιόλαδο με τρούφα.
Τέλος, αντί για κρεμμύδι, βραστό ή ωμό, η επιλογή του αστακού συμπληρώνει ιδανικά το πιάτο...
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου