Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Τουλάχιστον 3 εβδομάδες εκτός !




Τελικά δεν θα χρειαστεί να υποβληθεί σε εγχείρηση


Τις πληροφορίες που ήθελαν να χάνει ο Σεμπαστιάν Λέτο τα δύο ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό επιβεβαίωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν οι πράσινοι έκαναν γνωστό ότι ο Αργεντινός θα συνεχίσει ειδική θεραπεία για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, ένα διάστημα κατά το οποίο ο παίκτης θα παραμείνει στην Ιταλία.

Το θετικό στην υπόθεση είναι ότι ο παίκτης -τελικά- δεν θα χρειαστεί να υποβληθεί σε εγχείρηση για να αποκατασταθεί το πρόβλημά που έχει στο γόνατό του. Παρόλα αυτά όμως από την ανακοίνωση δεν διευκρινίζεται από τι ακριβώς ταλαιπωρείται ο παίκτης.

Αγωνιστικά, ο Λέτο θα απουσιάζει σίγουρα και από τα παιχνίδια με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΟΦΗ. Είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο όμως να απουσιάζει και από τα επόμενα ματς του τριφυλλιού καθώς -λογικά- δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί κανονικά μετά από ένα αρκετά μεγάλο χρόνικό διάστημα απουσίας.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟ:
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει ότι έπειτα από την ολοκλήρωση των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Σεμπάστιαν Λέτο σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης στη Μπολόνια, παρουσία και με τη συνεργασία του επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, κ. Π. Κουλουμέντα, και η νέα γνωμάτευση που προέκυψε είναι ότι η ενδεδειγμένη αντιμετώπιση των ενοχλήσεων στο γόνατο του αθλητή είναι η συνέχιση της συντηρητικής θεραπείας που ακολουθούσε και κατά το διάστημα που προηγήθηκε στην Παιανία. Ο χρόνος που θα απαιτηθεί μέχρι την αποκατάσταση του αθλητή εκτιμάται ότι θα είναι τουλάχιστον τρεις εβδομάδες. Με στόχο την καλύτερη δυνατή πορεία της αποκατάστασης αποφασίστηκε από κοινού ο ποδοσφαιριστής να παραμείνει κατά τη διάρκεια της θεραπείας του στο κέντρο αποκατάστασης στην Ιταλία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes