Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

One-night stand σε 10 κινήσεις

Tα one-night stands θα φορεθούν πολύ φέτος. Για να πας στον πόλεμο, πρέπει να είσαι καλά προετοιμασμένος. Να ο οδηγός του καλού καβαλάρη. Ετοιμάσου. Το βράδυ έχει βόλτα.

1. Η Στολή σου
Μην τρέφεις αυταπάτες: αν είναι να πάει μαζί σου για ένα βράδυ, δεν θα είναι γιατί την κέρδισε η έξυπνη προσωπικότητά σου και το ταλέντο σου στο πιάνο (χμ, τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, το δεύτερο παίζει το ρόλο του), αλλά γιατί είσαι στυλάτος. Προσοχή όμως: το στυλ στην προκειμένη περίπτωση πρέπει να συνδυάζεται και με την πρακτικότητα.
Οσο πιο εύκολα βγαίνουν τα ρούχα σου τόσο πιο γρήγορα θα κάνεις τη δουλειά σου, γι' αυτό φόρα: Λευκό φανελάκι με τιράντα: Τα καλλίγραμμα χέρια και οι γυμνασμένοι ώμοι σου θα γίνουν η χαρά των οφθαλμών όλων των γυναικών και δεν χρειάζεται να ξεκουμπώνεις πουκάμισα και να πιέζεις το κεφάλι σου να βγει από το γιακά. Τζιν με κουμπιά: Εύκολη πρόσβαση και κανένας κίνδυνος για τυχόν ατυχήματα με φερμουάρ. Αουτς! Μαύρο εσώρουχο: Κανένας από τους δυο σας δεν θα ήθελε να δει κίτρινο λεκέ στο επίμαχο σημείο σου. Slip-ons (Vans): Εκτός ότι τα συγκεκριμένα παπούτσια σε κάνουν να ξεχωρίζεις με το στυλ και τον street-artistic αέρα τους βγαίνουν γρήγορα και φοριούνται ακόμα πιο γρήγορα σε περίπτωση που θέλεις να το βάλεις στα πόδια.

2. O Εξοπλισμός σου
* Δείγμα αφρού ξυρίσματος (θα το βρεις δωρεάν σε περιοδικά): Είναι μικρό, δεν πιάνει χώρο και χρησιμεύει στο να φρεσκάρεις την επιδερμίδα σου προτού κάνεις βουτιά ανάμεσα στα πόδια της - μην τη γρατσουνίσεις κιόλας την κοπέλα.
* Πακέτο με 3 προφυλακτικά DUO Normal: Υψηλή ποιότητα, αξιόπιστη προστασία και άνετη ευχαρίστηση.
* Oral-B Brush Away ή οδοντόβουρτσα μίας χρήσης Smile Saver: Το μεν πρώτο είναι για να βγάλεις στο γρήγορο τους λεκέδες από το ποτό που έχεις στα δόντια σου πριν τη ρίξεις και το δεύτερο για να έχεις λαμπερό και καθαρό χαμόγελο το πρωί.
* Ενα εικοσάευρω: Οχι στο πορτοφόλι σου, αλλά στον πάτο των παπουτσιών. Πιο εύκολα χάνεις το πρώτο παρά το δεύτερο (εκτός κι αν βλέπεις περιστέρια) και σίγουρα τα χρειάζεσαι τα ευρώπουλα για απόδραση στο πι και φι το πρωί.

3. Η Εμπόλεμη Ζώνη
Ας αφήσουμε τα στατιστικά να μιλήσουν: σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα, το 27,47% των Ελλήνων αντρών έχει κάνει ένα έως τρία one-night stands στη ζωή του, το 9,27% τέσσερα έως έξι και το 7,25% πάρα πολλά για να τα θυμάται. Κι αν είσαι διστακτικός ακόμη ως προς την ξεπέτα, μάθε ότι η παγκόσμια έρευνα της Durex το 2005 αναφέρει ξεκάθαρα ότι το 54% των Ελλήνων αντρών και γυναικών έχει δηλώσει περήφανα ότι την έχει κάνει. Κι εσύ ακόμη κάθεσαι; Να δύο μέρη που και να θέλεις να κάτσεις στα αυγά σου δεν θα μπορέσεις: Παραλιακή Αθήνας: Balux (Αστέρια Γλυφάδας)/Aκρωτήρι (Bασ. Γεωργίου Β'5, Aγ. Κοσμάς)/ Island  (27ο χλμ. Λ. Αθηνών-Σουνίου). Είναι τα μέρη που αν τα επισκεφθεί ένας τουρίστας, θα γίνει υπέρμαχος της άποψης που θέλει τις Ελληνίδες να είναι οι ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη. Ολες, λοιπόν, αυτές μαζεμένες θα τις βρεις εκείν να πίνουν δροσερά strawberry daiquiri και να το κουνάνε υπό τους ήχους του «Shake that Ass». Μπουζούκια Θεσσαλονίκης. Δεν θα σου προτείνουμε συγκεκριμένο μαγαζί, γιατί πολύ απλά σε όποιο κι αν σταθείς, θα νιώσεις εκατοντάδες πειρασμούς να τραβάνε το βλέμμα σου - πότε με τη μικροσκοπική τζιν φούστα και πότε με τη «βεράντα» που έχουν αφήσει σε κοινή θέα. Κι ως γνωστόν, τα πάντα στη συμπρωτεύουσα είναι πιο χαλαρά.

4. Η Διατροφή σου
Το μεσημεριανό σου πρέπει να περιλαμβάνει... Κοτόπουλο Οι ευκολοχώνευτες πρωτεΐνες σου δίνουν τη δύναμη που χρειάζεσαι για το κουραστικό βράδυ που σε περιμένει. * Ψωμί σικάλεως Με τους υδατάνθρακες χαμηλής καύσης θα κρατήσεις σταθερά τα ενεργειακά σου επίπεδα και θα βοηθήσεις το στομάχι σου να αντέξει στο ποτό. * Muffin με κομμάτια blueberry Τα μικρά αυτά μπλε μούρα περιέχουν περισσότερη βιταμίνη C ανά γραμμάριο απ' ό,τι ο χυμός πορτοκάλι - πράγμα το οποίο σημαίνει ότι το κεφάλι σου θα μπορέσει να τα βγάλει πέρα με το αλκοόλ. Η γλυκιά γεύση του muffin θα κάνει και σένα γλυκό. Τώρα, αν δεν μπορείς να βρεις muffin με blueberry, πιες ένα χυμό με φρούτα του δάσους. * Μην τολμήσεις να βάλεις στο στόμα σου μπανάνες, μανιτάρια και όσπρια. Η απελευθέρωση αερίων σε ένα μπαρ μόνο ελκυστική δεν είναι.

5. Σχέδιο Εκτάκτου Ανάγκης
Κάθε σχέδιο Α πρέπει να συνοδεύεται και από σχέδιο Β. Αν, λοιπόν, δεν σου κάτσει η καλή στο μπαρ, να ξέρεις ότι υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Πήγαινε σπιτάκι σου, βάλε παντόφλες και η γυναίκα θα σου έρθει ψημένη στο πιάτο. Δεν χρειάζεται να σηκώσεις τηλέφωνο, απλώς άνοιξε τον υπολογιστή και μπες σε site για dating και διασκέδαση.

6. Βρες ένα Συνοδοιπόρο
Το σόλο μπορεί να δουλέψει, αλλά έχεις περισσότερες πιθανότητες αν είσαι με ένα φίλο σου, γιατί όπως λέει και ο σοφός λαός: «πού πας ξυπόλητος στα αγγούρια - συγγνώμη, αγκάθια» ήθελα να πω. «Οι γυναίκες δεν εμπιστεύονται έναν άντρα που είναι μόνος του» λέει η Pam Spurr, συγγραφέας του Sinful Sex. «Πιστεύουμε ότι τέτοιος άντρας ή είναι απελπισμένος να βρει γυναίκα ή δεν έχει φίλους. Και τα δύο μας προκαλούν απέχθεια».

Και μην ανησυχείς αν ο φίλος σου φέρει και τη σχέση του μαζί, γιατί αυτό θα σε κάνει να φαίνεσαι πιο αθώος, πιο κύριος και καθόλου λιγούρης. «Δεν υπάρχει κάτι πιο άσχημο από έναν άντρα να ψάχνει να βρει κάποια για one-night stand» υποστηρίζει η Spurr. «Για να το ευχαριστηθεί μια γυναίκα, πρέπει να πιστεύει ότι ήταν μία απρόβλεπτη νύχτα πάθους, όχι κάτι προσχεδιασμένο». Θυμήσου: η αποστολή σου είναι μυστική και δεν πρέπει να σε πάρει μυρωδιά καμία.

7. Φτιάξε Στρατηγική
Πριν από την αποστολή οφείλεις να κάνεις αναγνώριση εδάφους. Σκάναρε το χώρο και μάρκαρε σημεία που υπάρχουν πολλές γυναίκες μαζί ή που περνάνε από εκεί. Για όνομα! Μην πας να τη στήσεις έξω από τις γυναικείες τουαλέτες ούτε στην είσοδο μαζί με τους πορτιέρηδες. Στάσου -όχι μύγδαλα- στη γωνία του μπαρ, από την οποία έχεις και καλή οπτική του χώρου, αλλά και καλύτερη τύχη στο σερβίρισμα. Για να ξέρεις, οι άνθρωποι που κάθονται στη γωνία του μπαρ εξυπηρετούνται πιο γρήγορα, καθώς ο μπάρμαν και η μπαργούμαν κινούνται στις περιοχές που δεν έχουν τόσο κόσμο και που μπορούν να συνεννοηθούν.

Επίσης, εξίσου καλό είναι και το τραπέζι που βρίσκεται κοντά στο μπαρ - και πάλι μπορείς να τους βλέπεις όλους, και μπορεί να έρθει και κάποια παρέα γυναικών να σου ζητήσουν να κάτσουν αν έχεις δυο τρεις θέσεις ελεύθερες.

8. Βάλε το Ραντάρ σου να Δουλέψει
Για να βρεις το αποψινό θήραμά σου, σκέψου σαν το τσιτάχ που λιγουρεύεται μία γαζέλα. Το τσιτάχ παίζει το παιχνίδι του προσεκτικά: παρατηρεί το κοπάδι, τσεκάρει ποια γαζέλα έχει απομακρυνθεί από τις υπόλοιπες -χωρίς απαραίτητα να κοιτάζει αν είναι η πιο στρουμπουλή και η πιο γευστική- και ορμά. Ηθικό δίδαγμα: μην πας ντουγρού για τη ξανθιά με τον κοντό σορτσάκι και τις γόβες-στιλέτο.

«Μια γυναίκα που έχει ντυθεί προκλητικά, μάλλον δεν θα φύγει μαζί σου» υποστηρίζει η Emily Dubberley, συγγραφέας του Brief Encounters: The Women’s Guide To Casual Sex. «Κατά πάσαν πιθανότητα, την έχουν πλησιάσει ένα σωρό ετοιμοπόλεμοι άντρες και της έχουν ανεβάσει πολύ την αυτοπεποίθησή της, οπότε κι εσύ με τη σειρά σου πρέπει να πιστεύεις πολύ στον εαυτό σου για να τη ρίξεις».

Αντί να ανέβεις τον παραπάνω Γολγοθά και να προσπαθήσεις με πολύ κόπο να ρίξεις τη μύτη της αυτού μεγαλειοτάτης κάτω ώστε να σε δει, στόχευσε τη γυναίκα που δεν φωνάζει να την προσέξουν, που είναι χαμηλών τόνων - των δικών σου. «Είναι μαζί με μία φίλη της ή με δύο, που είναι πιο φωτεινές, πιο ωραίες και πιο θορυβώδεις από αυτήν, η οποία είναι νορμάλ και χαμηλών τόνων» προσθέτει η Dubberley.

9. Πέρνα τα Σύνορα
Αν θέλεις να φανείς σωστός άντρας μετά το one-night stand, της παραγγέλνεις ταξί (αν δεν έχεις αυτοκίνητο) ή την πας σπίτι της (αν έχεις). Το θέμα μας, όμως, προς το παρόν, δεν είναι το μετά, αλλά το πριν. Η ατάκα που θα της πετάξεις θα είναι κι αυτή που θα τη φέρει σπίτι σου. Το «σε κερνάω καφέ» δεν είναι και τόσο δελεαστικό - άσε που μπορεί να κάνει και ομοιοπαθητική.

Αντί αυτού, δοκίμασε: «Εχω ένα μπουκάλι λευκό κρασί στο ψυγείο στο σπίτι μου. Τι λες; Συνεχίζουμε την κουβέντα μας εκεί;». Στα αυτιά της κάτι τέτοιο θα ακουστεί σαν την Ενάτη, γιατί ένας άντρας που έχει λευκό κρασί στο ψυγείο του είναι αυτός που θα έχει φρέσκο γάλα στο ψυγείο του, αφράτες πετσέτες στο μπάνιο του και κυρίως -και πιο σημαντικό- καθαρά σεντόνια στο κρεβάτι του.   

10. Κίνηση-Ματ
Αν πάει στο μπαρ, ακολούθησέ την και μετά πες της: «Ωραίος καιρός σήμερα, ε;». Πραγματικά είναι τόσο κλισέ που θα την κάνει να γελάσει. «Οι καλύτερες ατάκες για να πιάσεις κουβέντα είναι αυτές που μας κάνουν να διασκεδάζουμε» μας λέει η Pam Spurr. «Χρησιμοποιώντας μια παλιά και πολυχρησιμοποιημένη φράση είναι σίγουρο ότι θα το πετύχεις. Θα ξέρει ότι της κάνεις πλάκα, αλλά επίσης θα καταλάβει ότι σου αρέσει».

Αν πάλι η φίλη της είναι κολλημένη πάνω της όπως το ζιζάνιο στα ροδοπέταλα, πρέπει να βάλεις τα μεγάλα μέσα και να χρησιμοποιήσεις παρασιτοκτόνο. Η καλύτερη μέθοδος είναι να βάλεις τον κολλητό να την πέσει στην κολλητή της. Αν όμως αυτό δεν παίζει, ζήτα να σε βοηθήσει με τα ποτά στο μπαρ. Ακόμη τίποτα; Τότε πες της: «Μπορείς να έρθεις μαζί μου για λίγο; Θέλω να σε ρωτήσω κάτι για τη φίλη σου». Εκείνη αμέσως θα νομίσει ότι είναι καλή φίλη που θα αποκαταστήσει τη φίλη και πραγματικά θα εκπλαγεί ευχάριστα όταν μάθει ότι στην ουσία ενδιαφέρεσαι για την ίδια. Ε, αν ούτε αυτό πετύχει, παράτα τα μπαρ και ξεκίνα να ψάχνεις νύφες της μίας νυκτός σε γάμους. Η original νύφη εξαιρείται.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes