Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

"Oι Έλληνες βρίσκονται σε απόγνωση" γράφει το CBS με αφορμή το επεισόδιο στον ΟΕΚ

Στα μεγάλα οικονομικά προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες από τα σκληρά μέτρα λιτότητας αναφέρεται ρεπορτάζ του αμερικανικού δικτύου CBS.

Με αφορμή την απόπειρα της εργαζομένης του ΟΕΚ χθες να πέσει από το παράθυρο του γραφείου της, το ρεπορτάζ αναλύει την δεινή θέση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα. «Ο τελευταίος γύρος απολύσεων στη χώρα έχει οδηγήσει τους Έλληνες σε απόγνωση. Ένα από τα πράγματα που έχει οδηγήσει τον ελληνικό λαό στο γκρεμό είναι η διεφθαρμένη και αναποτελεσματική κυβέρνηση η οποία σύμφωνα με όλους πρέπει να συρρικνωθεί».

Επιπλέον, αναφέρει το mediagate.gr, το δίκτυο έχει μια μαρτυρία ενός νέου Έλληνα επιχειρηματία ο οποίος αναφέρει ότι η οικονομική κρίση στην Ελλάδα είναι μια καταστροφή αλλά και ευκαιρία για να αλλάξει η νοοτροπία στη χώρα και το πολιτικό σύστημα και η χώρα να γίνει ένα καλύτερο μέρος για όλους.

Στο ρεπορτάζ τονίζεται ότι τα ποσοστά αυτοκτονιών στη χώρα μας έχουν διπλασιαστεί κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης με τους άνεργους να ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes