Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ CRISTIANO RONALDO

Ο Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro, (γεννημένος 5 Φεβρουαρίου 1985), κοινώς γνωστός ως Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι ένας πορτογαλος ποδοσφαιριστής που παίζει ως εξτρέμ ή επιθετικός για την ισπανική La Liga στο σύλλογο της Ρεάλ Μαδρίτης και παιζει τον ρολο του καπετάνιου στην πορτογαλική εθνική ομάδα.Ο  Ρονάλντο έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου μετά τη μετακίνηση από την Manchester United στη Ρεάλ Μαδρίτης, σε μία συμφωνία μεταβίβασης αξίας £ 80 εκατ. ευρώ (€ 104 εκατομμύρια). Επιπλέον, η σύμβασή του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο οποίο κατέβαλε € 12 εκατ. EUR ετησίως, τον καθιστά έναν από τους ποιο ακριβοπληρομενους ποδοσφαιριστες στον κόσμο,και η ρήτρα εξαγοράς του εκτιμάται σε 1000 εκατ. € (1 € δισ. ευρώ,), όπως ορίζεται στη σύμβαση του! Ο Сristiano Ronaldo πηρε μεταγραφη από την Αγγλικη Manchester United στην ισπανικη Real Madrid F.C, μεταγραφη αξιας 104 εκκατομυριων. Την ιδια χρονια εσπασε κάθε ρεκορ και συγκεκριμενο το πιο μεγαλο ρεκορ σε γκολ αφου πετυχε τα περισσοτερα γκολ που εχει πετυχει ποδοσφαιριστης στην ιστορια του ποδοσφαιρου! Τελειωσε την χρονια με 59 γκολ, 40 στο ισπανικο πρωταθλημα 5 στο κυπελο και 14 στο champions league!

Όπως ολοι οι ποδοσφαιρτιστες ετσι και αυτος πρωτος και καλυτερος δινει το καλο παραδειγμα με το γουστο του στα σπιτια του…

Το σπιτι του στην Μαδριτη

Το σπιτι του στο Λος Αντζελες

Το πατρικο του στο Μαντσεστερ
Επισης δεν θα μπορουσε ο Cristiano ronaldo να μην μας εντυπωσιασει για αλλα μια φορα με το γουστο του στα αυτοκινητα καθως διαφημισε τα 5 τελευταια αυτοκινητα (από τα 29 που διαθετει αυτή τη στιγμη)

1. Lamborghini Avenantor 850.000 €

2. Audi r8 450.000 €

3. Buggati Veyron 1.250.000 €

4. Bentley Continental Gt 680.000 €

5. Ferrari 990 gto 320.000 €
Στην συλλογη του περιεχει συνολικα αυτην τη στιγμη 29 αυτοκινητα καθως είναι καλο να σημειωσουμε ότι εχει αλλαξει συνολικα 64 αυτοκινητα…. Μεχρι και στην τουαλετα παει με αυτοκινητο…. Ε ρε κριση που υπαρχει…..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes